Гласуване по елетронен път за наградите на НСОРБ

Във връзка с връчването на традиционните награди на Националното сдружение на общините на Република България /НСОРБ/, е открит сайт, в който изцяло по електронен път ще се извършват номинациите в разделите „Общински дарител”, „Партньор на общините”, „Министър – партньор на общините” и „Народен представител – партньор на общините” - http://www.namrb.org/vote/. Това се прави с цел улесни и обективизира, и за да се осигури по-голяма представителност при избора на носителите на отличията. Това съобщиха от НСОРБ в съобщение до председателя на ОбС Стефан Димитров.

Останалите награди – „Община” и „Общинар – реформатор”, както и  „Медия” и „Журналист” на НСОРБ ще бъдат определени по традиционния начин – чрез обработка на информацията, събрана в базите-данни на НСОРБ, а журналистическите награди чрез конкурс за публикации и предавания, и след оценка на специално жури, пише още в информацията, подадена от Сдружението.

Възможност за гласуване онлайн ще има от 23 юли до 20 септември 2012 г. След това сайтът няма да бъде активен и гласуването ще бъде прекратено.