Списък с допуснатите и недопуснатите кандидати за длъжността "главен експерт" в отдел "Финансови дейности", Общинска администрация - Димитровград

С П И С Ъ К

за допуснатите и недопуснатите кандидати за длъжността „главен експерт”, отдел „Финансови дейности,”, дирекция „Финансово-счетоводни дейности”, Общинска администрация – Димитровград

 

Комисия назначена със Заповед №РД-06-1682 от 21.11.2018г. на Кмета на Община Димитровград на основание чл.21, ал.1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавен служител и чл.10в, ал.2 от Закона за държавния служител обявява допуснати и недопуснати кандидати за длъжността „главен експерт”, отдел „Финансови дейности”, дирекция „Финансово-счетоводни дейности” Общинска администрация – Димитровград, както следва:

І. На основание чл.21, ал.2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители конкурсната комисия въз основа на решението по чл.20 от НПКДСл допуска до конкурс за длъжността „главен експерт”, отдел „Финансови дейности”, дирекция „Финансово-счетоводни дейности” Общинска администрация - Димитровград, следните кандидати:

1.Галя Недялкова Делчева

Посоченият кандидат трябва да се яви на тест на 05.12.2018г. от 14.00 часа в сградата на Общинска администрация – Димитровград, бул.”Г. С. Раковски” №15, Заседателна зала, етаж ІІ.

ІІ. На основание чл.21, ал.3 въз основа на решението по чл.20, ал.2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители конкурсната комисия не допуска до конкурс за длъжността „главен експерт”, отдел „Финансови дейности”, дирекция „Финансово-счетоводни дейности”, Общинска администрация - Димитровград, следните кандидати:

1.Румяна Стайкова Вълева- представените от кандидата документи не удостоверяват не по-малко от 2 (две) години продължителност на притежавания от него професионалния опит или присъден ІV младши ранг.

2.Нели Делчева Тянкова- кандидата не е представил всички документи съгласно обявлението за конкурс - заявление за участие в конкурс по образец (Приложение №2 към чл.17, ал.1 от Наредбата за провеждане на конкурси за държавни служители) и декларация по чл.17, ал.2, т.1 от Наредбата за провеждането на конкурси за държавни служители.

 

 

ТАТЯНА ВАНЧЕВА                                                                   Дата: 21.11.2018г.

Председател на конкурсна комисия                                      гр.Димитровград