ПОКАНА за провеждане на консултации

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

Във връзка с подготовката за произвеждане на избори за Народно събрание, насрочени за 11.07.2021г. с Указ № 130/10.05.2021г. на Президента на Република България, обн. ДВ бр. 39/12.05.2021г., на основание чл. 91 от Изборния кодекс, отправям настоящата покана към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание:  ПП „ГЕРБ”, ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, Коалиция „БСП за България”, ПП „ДПС”, КП „Демократична България - ОБЕДИНЕНИЕ" и КОАЛИЦИЯ „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“, във връзка с провеждане на консултации за определяне на съставите на СИК в МБАЛ „Св.Екатерина” и ПСИК в случай на подадени достатъчно брой заявления от карантинирани лица на територията на община Димитровград.

Срещата ще се проведе на 02.07.2021г. от 10,00ч. в сградата на общинска администрация Димитровград, бул.”Г.С.Раковски” № 15, Конферентна зала, етаж ІI, при спазване на настоящите противоепидемични мерки.

Настоящата покана да бъде изпратена на електронните адреси на поканените партии и коалиции, както и обявена на интернет страницата на Община Димитровград.

Уведомявам Ви, че на официалния сайт на Община Димитровград -  www.dimitrovgrad.bg е създадена секция ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021, където се публикува актуална информация по организационно-техническата подготовка на предстоящите избори.

 

С уважение:

 

ИВО ДИМОВ

Кмет на община Димитровград