Бизнес каталог на община Димитровград

Като кмет на Димитровград съм горд да Ви представя този бизнес каталог, който презентира града ни като една от най-бързо разрастващите се инвестиционни локации в България. В изданието ще намерите полезна информация за бизнес климата, местната икономика, работната сила, разходите за труд, пазара на имоти. Това обаче, което остава между цифрите на статистиката, е нашето отговорно отношение като местна власт към потребностите на всеки един инвеститор,  насочено изцяло към създаването на ефективни  условия за  партньорство и сътрудничество.

Благодарение на това,  Димитровград вече се утвърди като подходящо място за инвестиции на няколко международни компании и е важна част от "индустриалното сърце" на България -Тракия икономическа зона.

Нашата стратегическа цел е да  създадем  благоприятна среда за достъп на инвеститорите до млади и квалифицирани кадри, които искат да живеят и да работят тук, и да изберат за свой дом един град,  който предлага добро качество на живот и възможности за развитие.

Надявам се, че този бизнес каталог ще Ви улесни във взимането на ключови решения за Вашия бизнес. В случай че решите да инвестирате в Димитровград, мога да ви уверя, че аз и моят екип ще бъдем на Ваше разположение за по-подробна информация, партньорство  и административна подкрепа.