Няма затворени пътища в общината, машини денонощно чистят снега в Димитровград

 

Няма затворени пътища в общината, машини денонощно чистят снега в Димитровград
 
 
   Няма затворени пътища на територията на общината. Платната са почистени и проходими при зимни условия. Това потвърдиха дежурящите на оперативния денонощен общински телефон за сигнализиране при бедствия и аварии.
 
   Още с първите валежи в събота на територията на Димитровград е създадена необходимата организация за регулярно почистване на всички улици и булеварди. През целия днешен ден с ръчни гребла работници на фирмата-концесионер по чистотата отстраняваха снежната покривка от най-натоварените откъм трафик пешеходни зони.
 
   Въпреки че обилният снеговалеж доведе до редица аварии, към момента до една те са отстранени, потвърдиха от администрацията на Кмета Стефан Димитров. Заради аварирал трафопост на “EVN” и нарушена електропреносна мрежа, рано тази сутрин за кратко без ток бяха селата Радиево, Малко Асеново и Голямо Асеново. Без вода пък осъмна населението на кварталите “Черноконево”, “Марийно” и “Вулкан”. Още преди часове обаче авариите бяха отстранени от изпратените по спешност дежурните аварийни групи.
Last modified: 17:01:47, 1 March 2020

More news

To all the news