„Алея на новия живот” - Община Димитровград предоставя възможност да получите дръвче и сами да изберете мястото за засаждане на декоративно дръвче на своето дете, родено в периода 1.03.2022г. – 28.02.2023г.г.

Община Димитровград вече тринадесет години организира засаждане на дръвчета, част от екологичния проект „Алея на новия живот”. Идеята на инициативата е родителите и близките на децата с постоянен или настоящ адрес в общината, родени в периода 1.03.2022г. – 28.02.2023г., да могат да засадят декоративни дръвчета на своите рожби.

Община Димитровград Ви предоставя възможност да получите дръвче на 09.04.2023г.(неделя – „Цветница“) и сами да изберете мястото за засаждане на декоративно дръвче на своето дете.

Декоративното дръвче може да бъде засадено на подходящо място – собствено дворно място или в междублоково пространство, съобразено с екстериорното озеленяване на общината, за да имате възможност да полагате грижи за него.

В тази връзка най-учтиво Ви каня да се включите в инициативата, като по този начин заедно продължим традицията по създаването на един по-зелен и чист град.

Желанието си за участие в залесяването можете да заявите в Общинския център за административни услуги на Община Димитровград от 15 март до 3 април 2023 година, както и на e-mail: [email protected]