СПИСЪК НА ОДОБРЕНИТЕ И РЕЗЕРВНИ КАНДИДАТИ ЗА ДЛЪЖНОСТИТЕ „СОЦИАЛЕН РАБОТНИК”, „МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ“, „САНИТАР В СОЦИАЛНА УСЛУГА” КЪМ ЦЕНТЪР ЗА ГРИЖА ЗА ЛИЦА С РАЗЛИЧНА ФОРМА НА ДЕМЕНЦИЯ, ОБЩИНА ДИМИТРОВГРАД ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРО

СПИСЪК НА ОДОБРЕНИТЕ И РЕЗЕРВНИ КАНДИДАТИ ЗА ДЛЪЖНОСТИТЕ „СОЦИАЛЕН РАБОТНИК”,  „МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ“, „САНИТАР В СОЦИАЛНА УСЛУГА” КЪМ Център за ГРИЖА ЗА ЛИЦА С РАЗЛИЧНА ФОРМА НА ДЕМЕНЦИЯ, ОБЩИНА ДИМИТРОВГРАД ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТ BG05M9OP001-2.090-0001-C01 „НОВА ДЪЛГОСРОЧНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ И ХОРАТА С ДЕМЕНЦИЯ УВРЕЖДАНИЯ – ЕТАП – 2 – ПРЕДОСТАВЯНЕ НА НОВИТЕ УСЛУГИ, ЦЕНТЪР ЗА ГРИЖА ЗА ЛИЦА С РАЗЛИЧНИ ФОРМИ НА ДЕМЕНЦИЯ ГР. ДИМИТРОВГРАД”

Комисия, назначена със Заповед № РД-06-529 от 22.04.2021 г. на Кмета на Община Димитровград, на основание чл.44, ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с изпълнение на проект „Нова дългосрочна грижа за възрастните и хората с увреждания – Етап – 2- предоставяне на новите услуги, Център за грижа за лица с различни форми на деменция, гр. Димитровград”, административен договор № BG05М9OP001-2.090-0001–С01/09.03.2021 г. по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020г., процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05М9ОP001-2.090  Нова дългосрочна грижа за възрастните и хората с увреждания – Етап – 2- предоставяне на новите услуги, обявява одобрените и класирани резервни кандидати за съответните длъжности както следва:

1.   Комисията одобри за длъжността „социален работник”, Център за грижа за лица с различни форми на деменция, гр.Димитровград, следните кандидати:

Дочка Емилова Цветкова

2. Комисията класира за длъжността „социален работник” резервните кандидати в низходящ ред, както следва:

Няма класирани резервни кандидати.

 

3. Комисията одобри  за длъжността „медицинска сестра, социални дейности”, Център за грижа за лица с различни форми на деменция, гр. Димитровград, следните кандидати:

Таня Веселинова Тончева

4. Комисията класира за длъжността „медицинска сестра, социални дейности” резервните кандидати в низходящ ред, както следва:

Няма класирани резервни кандидати.

 

5. Комисията одобри за длъжността „санитар в социална услуга”, Център за грижа за лица с различни форми на деменция, гр. Димитровград, следните кандидати:

Няма одобрени кандидати.

6. Комисията класира за длъжността „санитар в социална услуга” резервните кандидати в низходящ ред, както следва:

Няма класирани резервни кандидати.

 

 

Антоанета  Шаркова
Председател на комисията