Заповед за спечелил търга за отдаване под наем на обект: Физкултурен салон на ОУ „Васил Левски” за спортни дейности

З   А   П   О  В   Е   Д

 

№ РД-06-86

 

Димитровград, 23.01.2020 г.

 

           

На основание чл.23 ал.3 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Протокол №4  от 22.01.2020 г. от проведения търг за отдаване под наем на обекти, общинска собственост

 

О П Р Е Д Е Л Я М :

 

Сдружение „ТЕНИС – КЛУБ ДИМИТРОВГРАД”, представлявано от Олег Филев Филев, за спечелил търга за отдаване под наем на обект: Физкултурен салон на ОУ „Васил Левски”  за спортни дейности, Часови график 2 – за периода от 01.10 до 30.04.

            Договорът да се сключи с ОУ „Васил Левски”  за срок от 3 /три/ години при годишна наемна цена в размер на 1051,00 лв. / хиляда петдесет и един лева / без ДДС.

            Срокът за настаняването и другите условия за ползването на обекта да се уточнят в наемен договор, сключен между ОУ „Васил Левски”  и наемателя. Договорът да се сключи в срок от 14 дни от получаване на настоящата заповед.

            Настоящата заповед да се връчи на директора на Дирекция “Общинска собственост, стопанска дейност, сигурност и ОМП”, директора на ОУ „Васил Левски”  и на наемателя за сведение и изпълнение.

 

 

 

 

СВЕТОСЛАВ СТОЙКОВ

ЗАМ.-КМЕТ НА ОБЩИНА ДИМИТРОВГРАД