ПРЕДСТОЯЩА ИНИЦИАТИВА ПО ЗАСАЖДАНЕ НА ДРЪВЧЕТА В „АЛЕЯТА НА НОВИЯ ЖИВОТ”

   292  Новини

За девета поредна година Община Димитровград организира засаждане на дръвчета в „Алеята на новия живот”. Идеята на инициативата е родителите и близките на децата с постоянен или настоящ адрес в Община Димитровград, родени в периода 1.02.2018г. – 28.02.2019г. да могат да засадят декоративни дръвчета на своите рожби.

Община Димитровград предоставя възможност на родителите сами да изберат място за засаждане на декоративното дръвче на своето дете. То може да бъде засадено в „Алеята на навия живот” в парк „Марица” или на друго подходящо място, за да имат възможност родителите да полагат грижи за него - собствено дворно място или в междублоково пространство, съобразено с екстериорното озеленяване на общината.

В тази връзка най-учтиво Ви каним да се включите в инициативата, като по този начин заедно продължим традицията по създаването на един по-зелен и чист град.

Желанието си за участие в залесяването можете да заявите в стая №12 в Общинския център за административни услуги на Община Димитровград от 25 март до 12 април 2019 година. Формуляр на заявление за участие може да изтеглите от   тук.

Засаждането и получаването на дръвчетата ще се състои на 21 април 2019г. (неделя) от 10.00 часа в парк „Марица”, Димитровград.

свали като .pdf