Предстояща инициатива по засаждане на дръвчета в „Алеята на новия живот”

   931  Новини

За седма поредна година Община Димитровград организира инициатива по засаждане на дръвчета в „Алеята на новия живот”. Идеята е родителите и близките на децата, родени през предходната година, да могат да засадят декоративни дръвчета на своите рожби.

През настоящата година Община Димитровград предоставя възможност на родителите сами да изберат място за засаждане на декоративното дръвче на своето дете. То може да бъде засадено в „Алеята на навия живот” в парк „Марица”, както и на друго подходящо място, за да имат възможност родителите да полагат грижи за него - собствено дворно място или в междублоково пространство, съобразено с екстериорното озеленяване на общината.

В тази връзка най-учтиво Ви каним да се включите в инициативата, като по този начин заедно продължим традицията по създаването на един по-зелен и чист град.

Желанието си за участие в залесяването можете да заявите на гише № 6 в Общинския център за административни услуги на Община Димитровград до 30.03.2017 година.

Формуляр на заявление за участие може да изтеглите от тук.

Засаждането и получаването на дръвчетата ще се състои на 9.04.2017г. (неделя) от 10.00 часа в парк „Марица”, Димитровград.

свали като .pdf