Над 80 заявки от домоуправители за дезинфектант

Над 80 заявки от домоуправители за дезинфектант

Само за първия ден от обявяването на решението на община Димитровград да се предоставят безвъзмезно на домоуправителите на многофамилни жилищни сгради за денфекция на общите части бяха получени над 80 заявки. Днес екип на общината ще да ги разнася по места. Там, където са доставени, ще се слага стикер на входа, за да следят живущите за изпълнението им.

Количеството, което предоставяме е 5л. концентриран дезинфектант Тризон. Предписанията на фирмата за разреждане на препарата, като съотношението е 1/100. На 1л. вода се слага 10мл. разтвор. С количеството от 5л. осигуряваме готов работен разтвор от 500л. Това позволява неколкократна дезинфекция на пространствата. На всеки домоуправител се предоставя инструкцията за работа с дезинфектанта. 

81 човека от община Димитровград към момента са под карантина. Подчертаваме, че това са хора, на които е наложено наблюдение. Не означава, че са болни. Нека сме съпричастни и проявим разбиране в такъв момент.

Файлове:

Последна промяна: 13:24:54, 24 март 2020

Още новини

Няма регистриран случай на коронавирус в община Димитровград

23

Няма регистрирани случай на COVID-19 на територията на община Димитровград към този момент!  През уикенда в МБАЛ "Св. Екатерина" са постъпили двама пациенти с бронхопневмония и съмнения за коронавирус. Взети са им проби, които са изследвани в националната лаборатория в Стара Загора. Резултатите и на двамата са щастие са отрицателени. …

Организация при получаване на пенсиите в община Димитровград

166

С грижа за възрастните хора Община Димитровград съвместно с РУ на МВР и "Български пощи" АД - клон Димитровград създаде организация за времето, в което пенсионерите ще получават своите пенсии след 7 април /вторник/. Мерките се предприемат, за да се опази здравето на нашите възрастни съграждани.    От 7 април /вторник/, когато…

Към всички новини