Кметът Иво Димов представи новия бизнес-каталог на Община Димитровград за 2019 г.

   824  Новини

Новия бизнес-каталог на Община Димитровград за 2019 г. бе официално представен днес по време на пресконференция от кмета на общината Иво Димов и от председателя на Управителния съвет на "Тракия Тех" Георги Стоев. Изданието е в електронен формат на български и английски езици и представя Димитровград като една от най-бързо развиващите се в България инвестиционни локации.

В каталога има полезна информация за бизнес-климата, местната икономика, работната сила, разходите за труд и пазара на имоти. В последните години в Димитровград вече инвестираха няколко мултинационални компании. При представянето днес водещият икономист Георги Стоев прогнозира все по нарастващ интерес в следващите няколко години към града от страна на извършващите високотехнологични производства. 

Кметът на общината Иво Димов сподели, че настоящата инициатива е част от стратегическото партньорство с "Тракия Тех" и ще предостави на града профил на развитие за следващите десетилетия. 

Бизнес-каталогът ще бъде издаден и на хартиен носител на английски език в тираж от 750 броя. Той ще бъде предназначен за инвеститори с интерес към разгръщане на бизнес в страната.

свали като .pdf