Инициатива по засаждане на дръвчета в „Алеята на новия живот”

   2267  Новини

За осма поредна година Община Димитровград организира инициатива по засаждане на дръвчета в „Алеята на новия живот”. Идеята е родителите и близките на децата, родени през предходната година, да могат да засадят декоративни дръвчета на своите рожби.

Община Димитровград предоставя възможност на родителите сами да изберат място за засаждане на декоративното дръвче на своето дете. То може да бъде засадено в „Алеята на навия живот” в парк „Марица” или на друго подходящо място, за да имат възможност родителите да полагат грижи за него.

В тази връзка най-учтиво Ви каня да се включите в инициативата, като по този начин заедно продължим традицията по създаването на един по-зелен и чист град.

Желанието си за участие в залесяването можете да заявите на стая №12 в Общинския център за административни услуги на Община Димитровград до 26.03.2018 година. Формуляр на заявление за участие може да изтеглите от тук.

Засаждането и получаването на дръвчетата ще се състои на 1.04.2018г. (неделя) от 10.00 часа в парк „Марица”, Димитровград.

 

свали като .pdf