Провеждане на обучение на СИК

ДО

ПП „ГЕРБ”

ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“

КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”

ПП „ДПС”

КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - ОБЕДИНЕНИЕ”

КОАЛИЦИЯ „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“

ДРУГИ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ

 

ОТНОСНО: Обучение във връзка с подготовка за произвеждане на избори за членове на Народно събрание на Република България, насрочени за 11.07.2021г.

 

Във връзка с подготовката за произвеждане на избори за членове на Народно събрание на Република България, насрочени за 11.07.2021г., в спортна зала „Младост” ще се проведе обучение на членовете на секционните избирателни комисии както следва:

            – на 05.07.2021г. от 10.30 ч. за СИК от  1-ва до 91-ва.

            Моля да уведомите Вашите представители в съответните СИК за участие  в обучението.

            Желателно е упълномощено от Вас лице, отговарящо за състава на секционните комисии да присъства на обучението.

Председателите на секционните избирателни комисии ще получат методически указания, както и съставите на СИК с цел организация за получаване на изборните материали и подготовка на изборните помещения.

Уведомяваме Ви, че за времето на провеждане на обучението са осигурени две демонстрационни машини, с цел разяснение работата на СИК в изборния ден.

Моля участниците в обучението да спазват противоепидемичните мерки.

Също така на 05.07.2021г. на Централната алея на бул.”България” /срещу новата автогара/ с цел обхващане на по-широк диапазон от преминаващ пътнико поток ще бъдат позиционирани две специализирани устройства за машинно гласуване /СУМГ/ в часовете от 14.30ч. до 19.00ч., на които желаещите жители на общината могат да се запознаят с начина на работа на СУМГ.

                        Телефон за връзка : 0391 68 209

 

ИВО ДИМОВ                                 

Кмет на Община Димитровград